ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ο Π.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

         Το Σάββατο 31.03.2012 στο γήπεδο Αγγελοκάστρου διεξήχθη ο ημιτελικός του Πρωταθλήματος Προπαίδων Αιτωλ/νίας μεταξύ των ομάδων Π.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, αφού και οι δύο αυτές ομάδες είχαν κατακτήσει το πρωτάθλημα στον όμιλο που αγωνιζόταν η καθεμιά. Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, ο οποίος για 65΄ καθήλωσε τους φιλάθλους, κατέληξε σε νίκη του Π.Ο. ΗΡΑΚΛΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ με 1-0. Το γκολ σημείωσε ο Δημήτρης Πλαστήρας με σουτ στην κίνηση μέσα από τη μεγάλη περιοχή.
          Οι ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ αποδείχτηκαν μια αξιόλογη ομάδα που δικαιολογεί την πρωτιά στον όμιλό της, αλλά και αποδεικνύει την πολύ καλή δουλειά που κάνει ο προπονητής της Γιάννης Πανουργιάς.
          Οι προπαίδες του ΗΡΑΚΛΗ επίσης υπερέβαλαν εαυτούς με πείσμα, επιμονή και αποφασιστικότητα και δικαιώθηκαν με το αποτέλεσμα.
          Έτσι στον τελικό ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα έρθει αντιμέτωπος με τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ο οποίος 2 ώρες νωρίτερα στο ίδιο γήπεδο, είχε επικρατήσει του ΕΡΜΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ με 5-0.
          Να ευχηθούμε στα παιδιά μας καλή συνέχεια, πάντα με ψυχή και με οδηγό το "ευ αγωνίζεσθαι".

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια από καρδιάς σε όλα τα παιδιά που αποτελούν το τμήμα Προπαίδων του ΗΡΑΚΛΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ. Έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στον ημιτελικό. Πρέπει, όμως, να γίνει ιδιαίτερη αναφορά και στα παιδιά που δεν αγωνίστηκαν, αλλά παρέμειναν αγωνιώντας στον πάγκο της ομάδας ή την στήριξαν από την κερκίδα με πάθος. Ζούσαν το κάθε δευτερόλεπτο του παιχνιδιού, ενθάρρυναν τα παιδιά που αγωνίζονταν και στο σφύριγμα της λήξης του διαιτητή έγιναν μια ψυχή μαζί τους και πανηγύρισαν.
    Θέλω ακόμη να κάνω μια αναφορά στους μικρότερους παίχτες της ομάδας, που απ' το Σεπτέμβριο έως και σήμερα αγωνίστηκαν σ' αυτό το τμήμα. Γιατί πρέπει να τονίσουμε ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ήταν η πιο μικρή ηλικιακά ομάδα και όμως κατάφερε να φτάσει στον τελικό του πρωταθλήματος Προπαίδων Αιτωλοακαρνανίας.
    ΝΙΚΟΣ ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ. Γεννηθείς το 2000. Αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Καλό σουτ αλλά προτιμά τις ασιστ. Ένας απ' τους αρχηγούς της ομάδας που κάνει τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο για το σύνολο. Ακούει τις οδηγίες και δεν ξεφεύγει ποτέ από αυτές.
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. Γεννηθείς το 2000. Παρά την ατυχία που είχε, σπάζοντας το χέρι του και δημιουργώντας του φόβο, έχει σωστή αίσθηση της κάθε φάσης και βρίσκεται πάντα στην καλύτερη θέση για γκολ. Έχει συμμετοχή και στα 11 παιχνίδια του πρωταθλήματος δίνοντας λύση σε αρκετά από αυτά.
    ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΑΡΚΟΥΤΣΑΣ. Γεννηθείς το 2001. Μπήκε αλλαγή στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος στο Αιτωλικό και από τότε έχει "καπαρώσει" στην ενδεκάδα το δεξί άκρο της άμυνας. Έχει δύναμη, πάθος, καλή πάσα και προσέχει τις υποδείξεις.
    ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ. Γεννηθείς το 2001. Και στα 11 παιχνίδια πρωταθλήματος έχει συμμετοχή είτε στην ενδεκάδα είτε σαν αλλαγή. Αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά της επίθεσης και έχει πετύχει 5 γκολ στο πρωτάθλημα. Είναι ένα απ' τα καλύτερα "πόδια" της ομάδας, αλλά πολλές φορές αδικεί τον εαυτό του δίνοντας την αίσθηση ότι είναι σε άλλο γήπεδο.
    ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΛΙΑΤΣΑΣ. Γεννηθείς το 2002. Ο πιο μικρός της παρέας. Παίζει στην θέση του φορ και στα 9 απ' τα 11 παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι στην ενδεκάδα. Ποδοσφαιρικό μυαλό που θα το ζήλευαν αρκετοί υποτιθέμενοι ποδοσφαιριστές. Έχει πετύχει 3 γκολ στο πρωτάθλημα, αλλά η αποδοσή του σε κάθε παιχνίδι δεν αφήνει κανένα περιθώριο να μην τον συγχαρούν οι αντίπαλοι.
    Καλή συνέχεια, παιδιά μου, με δύναμη, αυτοπεποίθηση και αγάπη γι' αυτό που κάνετε !!!!!!!
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή