ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ



     Ο σκοπός της Ακαδημίας μας προσδιορίζεται από την αντίληψη ότι ο αθλητισμός είναι υγεία και πολιτισμός. Μοναδική μας επιδίωξη είναι η εφαρμογή του <<νους υγιής εν σώματι υγιεί>> για τα παιδιά μας.


     Σε μια μικρή επαρχιακή πόλη, όπου οι δυνατότητες μιας εποικοδομητικής δραστηριοποίησης των παιδιών είναι λιγοστές, η αξιοποίηση του φυσικού περιβάλλοντος αποτελεί προσόν. Θεωρούμε καθήκον μας λοιπόν να κατευθύνουμε τα παιδιά μας στο χώρο του αθλητισμού μέσα απο διαδικασίες ορθές και υγιείς, καλλιεργώντας την ομαδικότητα και την ευγενή άμιλλα, κρατώντας τα μακριά από καταστροφικές μάστιγες της σύγχρονης εποχής όπως η απορρόφησή τους από τις πάσης φύσεως ηλεκτρονικές οθόνες, μακριά από την αίσθηση του κενού που προκαλεί η έλλειψη κινήτρων και ενδιαφερόντων, μακριά από κάθε είδους εξάρτηση.


     Σε μια χώρα και εποχή που πάσχει από ένδεια πολιτών υπεύθυνων και συνειδητοποιημένων, έχουμε χρέος να χτίσουμε χαρακτήρες στιβαρούς και σωστούς μέσα από τη δημιουργική χαρά και εκτόνωση που προσφέρει ο αθλητισμός.




                                                                                                       ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ








                                                                            

1 σχόλιο: